Untitled Document


Azokat keressük, akik még nem iratkoztak fel a Hírlevélre!


Sinka Júlia 
        adószakértő a    	iuste.biz - Tisztességes vállalkozás mozgalom pártoló tagja

Életszerviz


Bővebben


P A R T N E R - A J Á N L Ó

iq tesztHÍRLEVÉL


Azokat keressük, akik még nem iratkoztak fel a Hírlevélre!

Kedves Érdeklődő!

Adózási és számviteli témában indított hírlevelem első jelentkezésekor - ez 2009. február 9-e volt - még havonkénti megjelenést terveztem. Azóta az újonnan feliratkozók ezt "felülírták". Feliratkozáskor ugyanis minden Kedves Olvasó szembe találta magát a kérdéssel, "Milyen gyakran szeretnél hírlevelet kapni". Az erre adott válaszok természetesen annyifélék voltak, ahány lehetőség kínálkozott erre, és időről-időre eltérő tendenciát mutattak. Igyekeztem ezt - azaz a mindenkori többség akaratát - figyelembe venni. Így lett a havi megjelenésből végül heti forma. Ezúton is köszönöm minden eddigi és leendő Kedves Olvasónak a figyelmet és az érdeklődést! Az adótörvények évközi változásai amúgy is adnak nekünk jó ideig elég témát! Ezért egyelőre maradunk a heti formánál.

A feliratkozáshoz szükséges adatlapot azonban nem csak ezért kell kicsit átalakítanom, hanem a sokak által sokszor és keresetlen szavakkal emlegetett spamtörvény (azaz a 2008. évi XLVIII. törvény) miatt is, mert előírásai szerint 2009. június 1-től magánszemélyek esetében már csak olyan feliratkozott Olvasóimnak küldhetek hírlevelet, akik megadták a lakcímüket.

Ha Új Olvasóim közt köszönthetlek, akkor feliratkozásodért cserébe egy általad választott e-bookkal ajándékozlak meg. Jelenleg két könyv közül választhatsz, de terveim szerint bővül majd a választék: A béren kívüli juttatásokról röviden, azaz mi is az a cafeteria rendszer. Cég? Autó? Cégautó! A cégautóadóról röviden.

Feliratkozás hírlevélre
Adataitokat kizárólag a 2008/XLVII. törvény által előírt kötelezettség miatt kérjük, annak valódiságát nem ellenőrizzük, és semmiféle egyéb célra nem használjuk fel, harmadik személynek nem adjuk át.

E-mail cím:

Lakcím vagy cégforma:

Beleegyezem, hogy a témába vágó minden fontos kérdésről értesíts:

Hogyan találtál erre az oldalra?

Mely adózási, számviteli kérdésekről olvasnál szívesen?

Feliratkozom, kérem az ajándékomat! A választott e-book:
Cafateria
Cégautóadó