Untitled Document


Azokat keressük, akik még nem iratkoztak fel a Hírlevélre!


Sinka Júlia 
        adószakértő a    	iuste.biz - Tisztességes vállalkozás mozgalom pártoló tagja

Életszerviz


Bővebben


P A R T N E R - A J Á N L Ó

iq teszt


HA SZERETED A KÉNYELMET...

Ha most magadra ismertél, akkor neked szükséged van egy adószakértőre!

Nem érek én rá az adószakértő irodájában ücsörögni! Örülök, ha a könyvelőmhöz eljutok (megcsinálom a könyvelésemet)! - mondod. Igazad van!

De van megoldás! Nem kell kibújnod a papucsodból, levetned a munka- ruhádat. Nem kell a napi munka után, vagy azt megszakítva, fáradtan megfésülködnöd, megborotválkoznod vagy sminkelned. Nem kell időpontot kérned! Sőt kedvenc fotelodból sem kell felkelned. Bízd a dolgot az internetre!

De miért fizetnél rendszeresen, átalányban egy szakembert? Csak akkor kell fizetned, ha igénybe vetted a szolgáltatást, amikor szükséged van rá!

E-mailben felteszed a kérdésedet, és ugyanígy kapod majd a választ is. Az egyszerűbb esetekben 48 órán belül számíthatsz a megoldásra! Természe- tesen egy gazdasági elemzés, egy beruházás gazdaságosságának elemzése ettől több időt vesz igénybe, de azt is a lehető leggyorsabban eljuttatom hozzád. A szakvéleményt - ellenjegyezve, lebélyegezve - sza- bályos formában kinyomtatva is megkapod. A tanácsadás díját átutalással rendezheted. Óradíjas alapon dolgozom, egy órai díjat mindenképpen felszámolok. Egyébként a feladat munkaigényességétől függ a díjazás: de ez a te vállalkozásodban is így van. A kérdés feltevése még nem kötelez téged semmire: kérhetsz előzetes árajánlatot is.

A "letöltések" pontban folyamatosan frissített, ingyenesen letölthető adózási és számviteli információkat találhatsz. Ezek segíthetnek a döntés- ben, hogy igénybe vedd-e a fizetős szolgáltatásokat is. Első alkalommal 20 százalékos árkedvezményt kapsz. És minden alkalommal kapsz 10 százalék árkedvezményt, amikor egy új megrendelő a te ajánlásod alapján "vásárol" (Tényleges megrendelésről van szó, nem csupán érdeklődésről!).

Lesznek majd e pontban díjfizetés ellenében letölthető anyagok is. Elsőként a kettős könyvvitel alapjait megismertető, vállalkozóknak szóló "tankönyv". Ebben számos példa és azok megoldása segít a leggyakrabban előforduló gazdasági események könyvvitelének elsajátítását. Foglalkozunk olyan fontos kérdésekkel, mint a beruházások gazdaságosságának szá- mítása, az éves beszámoló pénzügyi és egyéb mutatók alapján való elemzése, vagy az önköltségszámítás. Az éves beszámoló elemzésével kapcsolatban találsz itt néhány oldalnyi ízelítőt is.

Hamarosan elkészül az egyéni vállalkozóknak szánt adózási, számviteli, járulékfizetési kérdésekkel foglalkozó könyvecske is.