Untitled Document


Azokat keressük, akik még nem iratkoztak fel a Hírlevélre!


Sinka Júlia 
        adószakértő a    	iuste.biz - Tisztességes vállalkozás mozgalom pártoló tagja

Életszerviz


Bővebben


P A R T N E R - A J Á N L Ó

iq teszt


ONLINE ADÓSZAKÉRTŐ

Ne félj, kérdezz!

- Gyorsan fuss, jön az APEH! - figyelmezteti a Medve a Gólyát.
- Miért? Nekem nincs mitől félnem!
- Nana, fél év itthon, fél év külföldön?

Levelet kaptál az APEH-tól és nem értesz belőle egy szót sem?
Nem értesz egyet az adóellenőr megállapításaival, de még soha nem írtál fellebbezést?
Vállalkozásod új feladatokat vállalt, de fogalmad sincs arról, adójogilag ezzel mibe is csöppentél?
Könyvelő vagy és elbizonytalanodtál, mit is tanácsolj adott helyzetben az ügyfelednek?


Szeretnél a lehető legkevesebb utánjárással, fáradsággal – lehetőleg időpontkérés, várakozás, utazgatás nélkül - MEGOLDÁST találni problémáidra?

Mit szólnál az Online Adótanácsadáshoz?

Mit szólnál ahhoz, ha egy közgazdász, aki mérlegképes könyvelői végzettséggel is rendelkezik, ráadásul közel húszéves tapasztalata van magánszemélyek és kisvállalkozások adóügyeiben, könyvelésében és egyébként okleveles adószakértő, segítene Neked megoldást találni adójogi és számviteli kérdésekben?

Online Adószakértői szolgáltatásaim az alábbi formákban állnak rendelkezésedre:

- Adóügyi és számviteli gyors szerviz: röviden ez valami olyasmi, mint az autóknál a „Sárga Angyal”. Ha az adóhatóságtól kapott levél, nyomtatvány, adófolyószámla-kivonat tartalma nem egyértelmű számodra, esetleg nem tudod eldönteni, hogy mit kell tenned, illetve melyek azok a lehetőségek, amelyekkel élve javíthatsz a helyzeteden, akkor segítek. Annyit kell tenned, hogy elküldöd nekem a szóban forgó irat másolatát és írásban felteszed a kérdéseidet. Ezt a segítséget az adókötelezettség teljesítésével kapcsolatos valamennyi levél, nyomtatvány megválaszolásával, kitöltésével kapcsolatban igénybe veheted. Ahhoz, hogy segíteni tudjak, jelöld meg pontosan, hogy mely nyomtatvány mely pontjaihoz kapcsolódnak kérdéseid. Ha egyéb bizonylatokkal (számla, szerződés, stb.) kapcsolatban vagy abban bizonytalan, hogy az adójogilag, számvitelileg formai szempontból megfelel-e az előírásoknak, illetve milyen adójogi következményekkel járhat, akkor ezek jól olvasható másolatát küld el nekem, csatolva hozzá a kérdéseidet. Ezt a szolgáltatást már 5.000,-Ft alapdíjtól kezdődő áron elérheted.
- Online Adótanácsadás: ebben az esetben jogszabályi hivatkozásokkal alátámasztott véleményt kapsz az e-mailben feltett adózási, számviteli kérdésedre. A pontos válaszhoz általában az is szükséges, hogy néhány, általam e-mailben feltett kérdésre is válaszolj. Ezt a szolgáltatást 12.000,-Ft alapdíjtól veheted igénybe.
- Szakmai konzultáció: ez a szolgáltatás könyvelőknek szól. Ha az ügyfeleidnél felmerült adó- és számviteli kérdések megoldásához megerősítésre („szerintem így van, de nem vagyok benne biztos” típusú problémák) , illetve tanácsra van szükséged, akkor e-mailben foglald össze a problémát és kérdéseiddel együtt küld el nekem. Ezzel a lehetőséggel 15.000,-Ft alapdíjtól élhetsz.
- Fellebbezés, észrevétel: e szolgáltatás keretében az adóellenőrzések alkalmával a hatóság által kiadott jegyzőkönyvekhez, elsőfokú határozatokhoz kapcsolódó észrevételek, illetve fellebbezések elkészítését vállalmom a megbízó nevében. Ehhez a vitatott jegyzőkönyv, határozat másolatára van szükségem, továbbá az esetlegesen e-mailben feltett kérdéseimre kell választ adnod. E szolgáltatás nem foglalja magában a képviseleti tevékenységet. A szolgáltatást 20.000,-Ft alapdíjtól érheted el.
- Állásfoglalás készítése, értelmezése: a vállalkozásod szempontjából fontos kérdés merül fel, amellyel kapcsolatban korábbi tapasztalataid, kialakult ügymeneted még nincs, akkor e szolgáltatás keretében kérhetsz erre vonatkozó állásfoglalást, valamint javaslatot az ügylethez kapcsolódó eljárási rend (szabályzat) kialakítására . Ha kaptál az adóhatóságtól tájékoztatást, esetleg találtál problémádra vonatkozólag valamit - például – egy szakkönyvben, de nem vagy benne biztos, hogy jól értelmezed az olvasottakat, akkor is e szolgáltatás keretében tudok neked segítséget nyújtani. Ezt a szolgáltatást 20.000,-Ft alapdíjtól veheted igénybe.

Árajánlatot (ez még nem kötelez Téged semmire) az alábbi e-mailen kérhetsz: info@sinkatax.hu

Vissza a lap tetejére